Laat jezelf en jouw huis gloeien met deze 3 tips!

Aankomende week belooft het echt Hollands winterweer te worden. Sneeuw, vrieskou en warme chocolademelk en erwtensoep wisselen elkaar af. Hoe ga jij jezelf warm houden de komende periode?

Voor degenen die geen inspiratie hebben of juist een aanvulling zoeken op hun aanstaande winterpret, is dit blog geschreven. De beste tips en tricks om de koude winterdagen dor te komen, hoe lang of kort deze ook mogen duren. Benieuwd welke tip jij gaat toevoegen aan jouw lijst? Lees dan snel verder!

Winterse warmte met een kachel in huis

Wat is er lekkerder dan na een koude dag buiten, terug te keren naar huis en een warme kop chocolademelk te maken, die je kan opdrinken op een kleedje voor het haardvuur! Niks, toch? Juist, zo denken wij van groeiservice er ook over. En bovendien, van chocolademelk ga je van binnen gloeien, en dat is alles waar het om draait in dit blog toch?

Daarom is het nu de tijd om een kachel te kopen voor de koudere dagen bij jou in huis. Nu een gaskachel kopen verzekert jou en jouw gezin van knusse avonden en veel gezelligheid in huis, wat de samenstelling van jouw gezin ook is!

Als je niet zit te wachten op een gaskachel of dit nét te veel gedoe vind om te installeren, kan je beter voor een elektrische kachel kiezen. Door er meerdere van in huis te plaatsen creëer je in iedere ruimte een behaaglijke sfeer.

Sla genoeg winters eten in zodat je daarvoor de deur niet meer uit hoeft

Het werd hierboven al even benoemd, maar warme chocolademelk is van essentieel belang wanneer er koudere lucht ons land binnen dreigt te komen. Zeg nu zelf, je kunt eindeloos lang variëren met een goede basis chocolade melk, is het niet? Wissel daarom vooral eens af met hazelnoten, karamel of rum! Top af met slagroom en marshmallows en jij bent klaar met de dag.

Maar, chocolademelk is niet het enige dat je kan eten of drinken tijdens winterse dagen. Ook glühwein en erwtensoep zijn een belangrijk onderdeel van een winters dieet. Er zijn tal van leuke manieren om dit klaar te maken. Kies er een die jou leuk lijkt en beginnen maar!

Kleed jezelf warm aan

Zowel als je binnen zit, als wanneer je naar buiten gaat. Vooral wanneer je naar buiten gaat. Je hebt daar namelijk geen elektrische haarden om jezelf warm te houden. Denk bij het naar buiten gaan vooral aan handschoenen, een warme sjaal en eventueel zelfs een muts. Dan moet het wel goed komen. Veel succes en plezier aankomende week met de winterse weervoorspelling!

Gerelateerde artikelen

Comments

Populair

Wat te doen tegen verveling met Corona

Verveel je je heel erg in deze periode door COVID-19 en de maatregelen die de overheid aan heel Nederland heeft voorgelegd? Dan kan het...

het meeste uit je badkamer halen

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis. Je komt hier om je van top tot teen op te frissen en te ontspannen. Het...

Wat is private lease en wat zijn de voordelen ervan?

Zou je graag een fijnere auto willen rijden dan je nu rijdt, maar heb je geen geld om deze aan te schaffen? Dan kun...