EPDM dakbedekking is de beste oplossing

Wellicht ben je op zoek naar dakbedekking voor jouw bedrijfshal, huis, garage, schuur of veranda. Natuurlijk koop je dan EPDM dakbedekking van topkwaliteit. Deze dakbedekking heeft een standaarddikte van 1,3 mm. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een dakbedekking met een dikte van slechts 1,0 mm. Wil je de juiste hoeveelheid materialen voordelig in huis hebben? Aangeraden wordt om dan een EPDM kit te bestellen. Je weet dan zeker dat je de juiste hoeveelheid EPDM lijm, EPDM kit of andere benodigdheden in huis hebt.

Op maat bestellen van EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking kan op maat worden besteld. Het op maat bestellen van EPDM dakbedekking heeft als voordeel dat je zelf geen naden in de door jou bestelde dakbedekking hoeft te maken. Deze duurzame dakbedekking is ijzersterk. De duurzame EPDM dakbedekking heeft een levensduur van ten minste 50 jaar en een productgarantie van ten minste 15 jaar. EPDM dakbedekking kan besteld worden in diverse breedtes. Je kunt dus zowel de door jou gewenste dikte als de door jou gewenste breedte kiezen. Vervolgens kun je de gewenste maat bestellen. 

Dakbedekking van nu en voor de toekomst

Waarom is EPDM dakbedekking, voor zowel platte als licht hellende daken, de dakbedekking voor nu en voor de toekomst? Omdat deze dakbedekking veel voordelen heeft. Deze dakbedekking, die gemakkelijk op maat te maken is, kan eenvoudig en zonder primers of branders worden aangebracht. Natuurlijk is deze dakbedekking bestand tegen hoge temperaturen en alle invloeden van het weer. EPDM dakbedekking is licht van gewicht en dus gebruiksvriendelijk, recyclebaar en dus milieuvriendelijk en deze dakbedekking is ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Bovendien is deze dakbedekking geschikt als ondergrond voor balkon of dakterras. 

Het kopen van een daktrim EPDM

Een plat dak moet natuurlijk netjes worden afgewerkt. Aangeraden wordt om een daktrim EPDM te kopen, want een aluminium daktrim, die ook wel dakrandprofiel of dakprofiel wordt genoemd, is immers een afwerking van jouw dak. Een daktrim EPDM zorgt overigens niet alleen voor afwerking van jouw platte dak. Een belangrijke functie van een daktrim is om ervoor te zorgen dat de dakbedekking niet van jouw dak kan waaien. Op die manier wordt lekkage voorkomen. Waarom wordt aangeraden op te kiezen voor een speciale daktrim EPDM? Omdat deze speciale EPDM trim de gebruikersvriendelijkheid, installatie en levensduur van een EPDM dak zeer ten goede komt. Het gebruiken van een daktrim EPDM in plaats van een universele daktrim verdient de voorkeur. Een daktrim EPDM is namelijk aan de onderzijde voorzien van een speciaal profiel, jouw EPDM dakbedekking kan daardoor vrij werken. 

Gerelateerde artikelen

Comments

Populair