Is shortlease de beste oplossing voor een auto

Op het moment dat je een auto wilt leasen voor een korte periode dan is het verstandig om shortlease te overwegen. Shortlease zakelijk is de perfecte optie als je tijdelijk een extra auto nodig hebt voor personeel dat je niet vast in dienst hebt. Als je kiest voor shortlease dan kies je ervoor om een auto te leasen voor een periode van 2 tot 24 maanden. Na een vaste huurperiode van 1 maand kan je er dagelijks voor kiezen om het contract per dag op te zeggen. Op deze manier weet je zeker dat je niet vastzit aan een contract voor langere termijn.

Wanneer kies je voor shortlease zakelijk

Heb je tijdelijk extra personeel ingehuurd of zijn er medewerkers op proeftijd aan het werk? Dan kan een shortlease auto een goede uitkomst voor je zijn. Als je bijvoorbeeld een tijdelijk project hebt waarbij het ingehuurde personeel moet beschikken over een auto dan is shortlease zakelijk ook een goede optie. Op deze manier zorg je ervoor dat je niet aan onnodig lange contracten vast zit.

Wanneer kies je als particulier voor shortlease

Ook is het een goede oplossing als je als particulier voor een langere tijd niet over je eigen auto beschikt bijvoorbeeld door onderhoud of als je wacht op de aflevering van je nieuwe bolide. Om toch de beschikking te hebben over vervoer kan je kiezen voor shortlease. Deze vorm van leasing is ook perfect als je nog niet zeker weet wat je toekomstplannen zijn of bijvoorbeeld schade hebt gereden met je oude auto en tijdelijk hierdoor niet over vervoer beschikt. Dan kan shortlease de perfecte uitkomst zijn als je aan het wachten bent op de levering van je nieuw uitgekozen auto of als je zoekt naar een geschikte tweedehands auto.

Hoe vind je een goed shortlease bedrijf

Er zijn meerdere bedrijven die shortlease aanbieden. Je kan deze vinden door op internet onderzoek uit te voeren. Via de zoekmachines zal je genoeg resultaten tegenkomen. Je kan ook beoordelingen van andere klanten teruglezen en hiermee een betere keuze maken voor een geschikt bedrijf. Op de websites van de bedrijven die shortlease aanbieden kan je vaak al een goed beeld krijgen van de voorwaarden en de mogelijkheden die het bedrijf biedt. Op het moment dat je interesse hebt in een shortlease auto van een van deze bedrijven dan kan je ervoor kiezen om een offerte op te vragen.

Gerelateerde artikelen

Comments

Populair