Een auto delen biedt veel voordelen

Een auto brengt je snel van de ene naar de andere plek. Het kost je nauwelijks energie en je kan er veel spullen in meenemen. Een groot gedeelte van de mensen met een rijbewijs is in het bezit van een auto. Helaas zie je vaak dat de auto dan grotendeels van de tijd voor de deur staat en dat is zonde. Een auto die in zo'n situatie ideaal is, is de deelauto van Greenwheels.

Een auto gebruiken wanneer die echt nodig is

Wanneer je een auto niet met regelmaat nodig hebt, is het een slimme zet om gebruik te maken van de auto's van Greenwheels. De auto's van Greenwheels kan je op elk moment van de dag gebruiken. Het voordeel van het gebruiken van de auto's van Greenwheels is dat je maandelijkse kosten erg laag zijn en je naast een kleine maandelijkse bijdrage alleen maar hoeft te betalen bij gebruik van de auto. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je gebruik wilt maken van de auto's van Greenwheels dien je een app te downloaden. Vervolgens dien je persoonlijke gegevens in te vullen en te bewijzen dat je in het bezit bent van een rijbewijs. Na het invullen van je gegevens moet je een bedrag betalen voor de borg, de kaart en de maandelijkse premie. Een optie die je daarnaast ook nog hebt, is het gedeeltelijk afkopen van je eigen risico. Wanneer dit in orde is gemaakt kun je gebruik maken van de auto. 

Waar vind je de auto's van Greenwheels?

De auto's van Greenwheels zijn in diverse steden te vinden. Het voordeel van deze auto's is dat ze vaak dichtbij het station staan. Als je een afspraak hebt waar je grotendeels met het openbaar vervoer naartoe kunt, dan kun je de reis afmaken met een auto van Greenwheels. Zorg er wel voor dat je de auto op tijd reserveert. Het reserveren van een auto kun je doen met de app voor autodelen. In de app kun je overigens ook zien waar er auto's beschikbaar zijn. Hier kan je eventueel rekening mee houden bij het plannen van de reis.

Minder slecht voor het milieu

Veel mensen kopen een auto en gebruiken deze alleen voor kleine afstanden. Op de lange termijn is het erg schadelijk voor het milieu om de auto op deze manier te gebruiken. Door inplaats van een auto te kopen en deze vervolgens nauwelijks te gebruiken is het stukken beter voor het milieu om gebruik te maken van de auto's van Greenwheels. Bij een auto huren van Greenwheels hoef je je geen zorgen te maken over onderhoudskosten en betaal je alleen voor de momenten dat je de auto gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Comments

Populair