De leukste telefoonhoesjes ontwerp je zelf!

Tegenwoordig heeft iedereen wel een mobiele telefoon. Waar het een aantal jaar geleden nog ondenkbaar was dat kleine kinderen een eigen telefoon mee kregen en hier allerlei spelletjes op konden spelen, is dit nu de normaalste zaak geworden. Kinderen loipen met zeer goede toestellen met verschillende opties, waar wij als volwassen ook graag gebruik van maken. We gaan mee met de laatste trends en beschikken we graag over de nieuwste toestellen, die we vervolgens kun nen gebruiken voor het maken van unieke foto’s, om bestanden op te slaan en meer. Je zult bijna zeggen dat we vergeten zijn dat een mobiele telefoon ook te gebruiken is om te bellen!

Echter is het belangrijk om je toestel te beschermen tegen val-, water en andere soorten schade. Helaas komt het veel voor dat bijvoorbeeld de beeldschermen van een toestel beschadigd raken, waar je zelf al de eerste maatregelen voor kunt nemen!

De juiste telefoonhoesjes voor je telefoon!

Wanneer je gebruik maakt van een mobiele telefoon, is het ook van belang dat je deze op een juiste manier beschermt. Nu kan je er nog altijd voorzichtig mee zijn, er is toch altijd een kans dat je de mobiele telefoon per ongeluk laat vallen en je beschikt over schade. Er zijn verschillende telefoonhoesjes te verkrijgen die de juiste bescherming bieden aan je telefoon. Zo zijn er bijvoorbeeld telefoonhoesjes die beschikken over zogenaamde bumpers, die ervoor zorgen dat het scherm bijvoorbeeld minder snel kapot zal gaan. Met brede en dikkere randen dan de mobiele telefoon zelf, zullen deze telefoonhoesjes de eerste klap opvangen en wordt de schade beperkt.

Verder zijn er nog vele silicone hoesjes te verkrijgen, maar bieden deze lang niet evenveel bescherming als de telefoonhoesjes met bumpers!

Een eigen telefoonhoesje bedrukken

Nu zijn er natuurlijk vele telefoonhoesjes online en in de winkel te verkrijgen, maar kun je tegenwoordig ook zelf een telefoonhoesje bedrukken. Je kiest gemakkelijk je eigen patroon of eventueel een foto, waarna je jouw telefoonhoesje kunt uitkiezen en ook het design nog verder kunt aanpassen. Na het bekijken en het akkoord geven van het telefoonhoesje, wordt jouw unieke telefoonhoesje in hoge kwaliteit bedrukt!

Je kunt je hoesje gemakkelijk ontwerpen vanaf je telefoon, waar je een foto zult moeten uploaden en direct aan de slag kunt gaan.  Bij case24.com hoesjes kun je jouw telefoonhoesje gemakkelijk en snel laten drukken, waarna je jouw telefoon al de volgende dag in huis hebt wanneer je de bestelling voor 16:00 hebt geplaatst!

Gerelateerde artikelen

Comments

Populair

De leukste kerstpakketten voor personeel en klanten

Veel bedrijven investeren in een kerstpakket of relatiegeschenk tijdens de feestdagen. Zo willen zij hun waardering uitspreken richting hun werknemers of klanten. Maar geschenken...

Ideeën voor doe-het-zelf in huis!

Vind je het leuk om zelf nieuwe ideeën te bedenken voor de inrichting in het huis en doe je het liefst ook nog alles...

Metaal bewerken met diverse methoden

Steeds vaker hebben kleinere bedrijven onderdelen nodig voor de productie van hun eigen producten. Ook kan het gebeuren dat er bepaalde onderdelen zijn om...