Wat te doen tegen verveling met Corona

Verveel je je heel erg in deze periode door COVID-19 en de maatregelen die de overheid aan heel Nederland heeft voorgelegd? Dan kan het lezen van deze blog wellicht interessant zijn voor jou omdat wij in deze blog jou mee nemen naar enkele leuke ideeën die jij kunt doen om je niet meer te gaan vervelen. Veel mensen weten na meer dan een jaar lang niet meer hele leuke dingen te doen wat ze nog moeten doen. Vaak heb je al 10x hetzelfde gedaan, zoals een rondje lopen in het park of gaan fietsen in het bos. Alles heb je eigenlijk al gedaan en je zoekt naar iets nieuws. Helaas is er geen inspiratie en kan je veel dingen niet doen doordat ze gesloten zijn door de maatregelen van de overheid. Daarom ben je nu hier en geven wij jou wat tips.

Lunchen in een park

Wat veel mensen missen door de lockdown in Nederland is het heerlijk uiteten gaan of lunchen met vrienden of familie. Dit kan helaas niet meer door de maatregelen. Alle horeca is dicht doordat er te veel risico is binnen de horeca. De oplossing hiervoor is om heerlijk eten te bereiden of te kopen bij een restaurant wat ze bezorgen of wordt afgehaald en neem daarnaast een kleedje mee en ga heerlijk genieten in het park. Vaak zijn er ook nog andere mensen in het park waardoor het super gezellig wordt. Vergeet dan niet om nog 1,5 meter afstand te houden!

Efoilen

Wat de laatste tijd heel veel wordt gedaan door bekenden is het efoilen. Je kan het bijna niet missen op TikTok of op Instagram, maar efoilen is het nieuwe iets als het mooi weer is. Doordat er in Nederland veel wateren zijn die nauwelijks golven hebben is efoilen heel geschikt. Om kort uit te leggen wat het precies is, efoilen is het zweven boven het water op een efoil board en een elektrische motor onder het board heeft om vaart te maken. Met een afstandsbediening en je eigen balans bestuur je het board. Vaak kan je een efoil huren bij meerdere bedrijven in Nederland.

Suppen

Dit is iets wat heel rustgevend is en ook nog eens goed is voor je lichaam. Bij het suppen sta je op een groot surfboard met een lange peddel waarmee je stuurt en vaart maakt. Doordat je staat en peddelt gebruik je jouw hele lichaam wat heel goed is voor je spieren. Doe dit bijvoorbeeld met wat vrienden als het mooi weer is en peddel naar een eiland.

Gerelateerde artikelen

Comments

Populair