Een flinke voorraad toiletpapier is nooit weg!

Niemand kan zonder toiletpapier. En zeker wanneer je een bedrijf hebt, is het essentieel dat je altijd een flinke voorraad hebt. Je wilt immers niet zonder komen te zitten. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om iedere keer een pak mee te nemen als je in de supermarkt loopt, maar is het niet veel handiger om in één keer gewoon een grote lading toiletpapier te bestellen? Het is daarbij natuurlijk wel van belang dat je het juiste toiletpapier kiest. Dat kan natuurlijk gaan om de hoeveelheid laagjes en het aantal papiertjes op een rol, maar het kan ook belangrijk zijn om rekening te houden met de rolhouder. Heb je een gewone rolhouder dan is er niets loos. Heb je een speciaal model waarin speciale rollen moeten, dan kan de aanschaf van toiletpapier een flinke kostenpost worden.

Hoe voorkom je dat je te veel betaalt voor toiletpapier?

Je voorkomt dat je te veel betaalt voor toiletpapier door het online te bestellen. Je bent dan flink goedkoper uit. Dit komt doordat je hier te maken hebt met een webwinkel die alleen online werkt. Er is geen bezoekadres om eens rond te neuzen. Je kunt online toiletpapier bestellen voor een betere prijs en dat geldt ook voor het bestellen van o.a. schoonmaakmiddelen, toiletrolhouders en desinfecterende handgel.

Gebruik een zeepdispenser in plaats van een blok zeep

Het afgelopen jaar hebben we maar weinig gedaan. Maar wat we wel geleerd hebben is hoe we onze handen moeten wassen. En zo kwamen we er massaal achter dat dat blok zeep op de wastafel eigenlijk een bron van bacteriën en andere viezigheid is. Dit probleem is gemakkelijk op te lossen door gebruik te maken van een zeepdispenser. Je raakt dan de zeep niet meer aan en dus krijgt het coronavirus minder kans om zich te verspreiden. Ook een zeepdispenser bestel je online. Net als de vulling trouwens. Ideaal toch?

Alle oppervlakken weer lekker schoon?

We hebben ook geleerd dat vaker schoonmaken beter is. Maar daar heb je dan wel het juiste schoonmaakmiddel voor nodig. Ook dit bestel je gemakkelijk online. Je kunt voor het schoonmaken wegwerpdoekjes gebruiken, maar ook gewone doekjes die je na iedere schoonmaakbeurt heel heet wast. Dat geldt niet alleen voor op kantoor, maar ook voor thuis. Je zult merken dat je eerder even een doekje langs de oppervlakken haalt als je voldoende schoonmaakmiddel op voorraad hebt. Vergeet je niet de toiletrolhouder en de hendel van de zeepdispenser schoon te maken?

Gerelateerde artikelen

Comments

Populair