Olaplex en La Roche-Posay, natuurlijke verzorgingsproducten

Zowel Olaplex als La Roche Posay zijn natuurlijke verzorgingsproducten. Olaplex is bedoeld voor het haar, La Roche-Posay voor de huid. Beide zijn dierproefvrij en Olaplex is zelfs vegan. Deze verzorgingsproducten zijn gemaakt voor iedereen. Zowel voor de meest gevoelige huid of haar, als voor een hele vette huid of heel vet haar.

De werking van Olaplex

Olaplex werkt omdat twee scheikundigen een geweldige uitvinding hebben gedaan. Zij hebben ontdekt dat er een chemische verbinding is welke uit slechts één ingrediënt bestaat. Dit ingrediënt is siliconen- en olievrij. Deze chemische verbinding gaat zelf op zoek naar gebroken verbindingen in het haar.

Verzorging voor het haar

Olaplex is ideaal om je haar te verzorgen wanneer het al beschadigd is. Dit kan bijvoorbeeld komen door chemische of thermische behandelingen. Je kan dit merken aan de futloosheid van je haar en de doffe kleur. Dit merk is ook perfect om toe te voegen aan een bepaalde behandeling, zoals het verven van je haar. Olaplex heeft zeven producten. Deze producten heten bijvoorbeeld Olaplex no.3 Hair Perfector. Om een goed resultaat te krijgen hoef je niet alle zeven producten te gebruiken, dat mag wel. Je kan verschillende combinaties maken, zo passen Olaplex no.1 en Olaplex no.3 perfect bij elkaar, als je het haar intensief wilt herstellen. Over het algemeen moet je, voor het beste resultaat, drie producten gebruiken.

La Roche-Posay

La Roche-Posay is ontwikkeld door dermatologen. Zij wilden een huidverzorgingsproduct maken wat gemakkelijk te verkrijgen is voor hen die het nodig hebben. De producten van La Roche-Posay is zo gemaakt dat zelfs de meest gevoelige huid dit product kan verdragen.

Verzorging voor de huid

De producten van La Roche-Posay zijn onderverdeeld in vier productlijnen, namelijk; Reiniging, Hydratatie, Lichaam en Zon. De Reiniging is met name bedoeld voor de vette huid of om vettigheid wat je er zelf hebt aangebracht te verwijderen, denk aan make-up. De productlijn Lichaam is een lijn welke geschikt is voor iedereen. Van baby tot volwassenen. Deze lijn bevat een verzorging voor het gehele lichaam. Van droge voeten tot een vet gezicht. De lijn bevat zelfs een balsem welke geschikt is voor luieruitslag. De productlijn Zon is uiteraard bedoeld te gebruiken om de negatieve invloeden van de zon tegen te gaan. Uv-straling is dusdanig slecht voor de huid dat het niet alleen rimpels of ouderdomsvlekken veroorzaakt maar het kan zelfs huidkanker veroorzaken. Genoeg reden dus om jouw huid te beschermen tegen de zon. En het mooie van La Roche-Posay is dus dat het geschikt is voor iedereen! Zelfs voor de meest gevoelige huid.

Gerelateerde artikelen

Comments

Populair