Glazen wanden van GLASSby

We leven momenteel in een nieuw tijdperk, namelijk het Corona tijdperk. Dankzij een virus zitten veel mensen thuis, of hebben ze minder werk. Dat geeft ze wél extra tijd en ruimte om na te denken over bijvoorbeeld het interieur. En dan hebben we het niet alleen over de mensen die een nieuwe kleur op de muur verven en even langs de Ikea gaan, maar ook bedrijven moeten goed nadenken over de indeling van hun kantoor.
 

Zo kunnen kantoren weer open en waren onderwijsinstellingen al een tijdje weer geopend. Zij moeten zich wel houden aan een aantal maatregelen, en hoe kunnen zij dat veilig bewerkstelligen? GLASSby helpt daarbij. Veel winkels zijn weer geopend, en ook de horeca start rustig op. Nou is er in de horeca enig contact tussen mensen vereist (niet lichamelijk) maar hebben ze vaak bij de kassa afschermwanden om de bezoeker te scheiden van de medewerker die op een kleine afstand de kassa moet bedienen. En die zie je gelukkig overal!

Wat je nu vaak ziet in de supermarkt of bij andere winkels waarbij je af moet rekenen bij een kassa, is een grote glazen wand. Dit is natuurlijk ontworpen ter veiligheid van zowel de kassa medewerker, als de klant zelf. Maar daarnaast is het ook nog eens mooi; het zorgt voor een veilige en rustige sfeer op de werkvloer. Met een glazen wand tussen jezelf en anderen laat je zien dat je begaan bent met de veiligheid van de medemens, en dat je je aan de maatregelen omtrent Corona houdt. Het is soms moeilijk om anderhalve meter afstand te bewaren als je ook je boodschappen op een band moet leggen en moet pinnen bij de medewerker. Daarom is een grote glazen wand naast mooi ook praktisch. Sommigen hebben een kleine doorgang voor als je er iets onder moet scannen of geven. Deze wand houdt natuurlijk niet de allerkleinste (stof)deeltjes tegen, maar werkt wel als beschermende muur tussen klant en medewerker, of collega's op kantoor. Als iemand hoest, niest, of lacht, waait niet alles meteen jouw kant op. Wat daarnaast nog erg belangrijk is, is dat je dankzij een glazen wand nog een op een contact met een ander kunt hebben. Je ziet elkaars lichaamstaal, lach, oogcontact, en je kunt zelfs veilig dichtbij ze staan.

Neem een kijkje op de site voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Comments

Populair