De leukste uitjes voor het gezin!

Door de corona crisis zag de zomer er niet helemaal uit zoals we gewend zijn. Even lekker met het gezin een paar weken op de camping aan het Gardameer zit er niet meer in voorlopig. Doodzonde natuurlijk want voor de kinderen is dat juist zo een speciale ervaring! En wat doe je dan een zomer lang in eigen land? Het is wellicht even onwennig maar er is gelukkig een hoop te doen en te beleven in ons kleine land. En aangezien covid-19 voorlopig nog niet lijkt uitgeraasd delen wij alvast de leukste uitjes in eigen land! Lees dus snel verder en ontdek jou volgende dagje uit met het hele gezin!

Huur een bootje!

Nederland kent ongelofelijk veel recreatie water, en vrijwel overal is dus ook wel een bootverhuur te vinden. Het aanbod in boten is tevens ontzettend variërend, van roeiboot tot sloep en mocht je echt willen uitpakken zijn er uiteraard ook jachten te huur. Maar eigenlijk maakt het niet zoveel uit, want een dagje op het water is toch wel genieten. Zo kan paps lekker vissen terwijl de kids lekker het water in kunnen duiken. Een dagje op het water is echt een enorme aanrader!

Er even lekker tussen uit

Er zijn door heel Nederland heen ontzettend veel mooie vakantieparken gelegen in de meest prachtige natuurgebieden. Ideaal dus om lekker met het hele gezin bijvoorbeeld een lang weekend naar toe te gaan. Lekker weg van de dagelijkse sleur terwijl je heerlijk tot rust komt in de natuur, wie wil dat nou niet. Laat je verrassen door het veelzijdige aanbod wanneer je zoekt op vakantieparken Nederland, zo ontdek je wellicht een locatie die je anders nooit bedacht had. En natuurlijk is het ook ontzettend handig dat het nooit veel verder dan twee uur rijden zal zijn.

Een dagje park

En dan niet het parkje om de hoek, maar een pretpark of dierentuin natuurlijk! Je hebt in Nederland een grote verscheidenheid aan prachtige dierentuinen! Denk bijvoorbeeld aan safaripark beekse bergen, waar je vanuit je auto de wilde beesten voorbij ziet lopen. Ook zijn er een hoop kleine, meer onbekende dierentuinen, met als kleinste de artis klas in Haarlem. Maar ondanks het kleine formaat toch echt een aanrader voor jong en oud. En ook qua pretparken is er genoeg keuze, met klassiekers als de efteling en walibi kan je natuurlijk nooit fout gaan! En natuurlijk worden er in alle parken goed rekening gehouden met de corona maatregelen, zodat jij en je gezin veilig kunnen genieten.

Gerelateerde artikelen

Comments

Populair