Wat geef je als cadeau aan je baas?

Elke werknemer wilt het liefste leuk gevonden worden door zijn of haar baas, het is immers degene die bepaalt over jouw werkzaamheden en belangrijk nog; je loon. Dit kun je natuurlijk bereiken door verschillende dingen. Waardering zul je krijgen wanneer je hard werkt, nooit te laat komt of als je altijd goede nieuwe ideeën hebt. Maar los van hard werken kun je ook op andere manieren vragen om waardering. Een slimme zet om gezien te worden door je baas is het kopen van een verjaardagscadeau. Grote kans dat veel werknemers deze datum niet eens weten en jij dus al met 1-0 voor staat. Het is dan natuurlijk wel van belang dat je niet de plank misslaat en met een leuk en gepast cadeau aan komt. Met onderstaande tips weet je zeker dat je indruk zal maken op je baas.

Champagne bedrukken

Een cadeau dat bijna altijd goed is, is een lekkere fles drank. Dit kan natuurlijk alles zijn, wie weet houdt jouw baas heel erg van speciaal bier of trekt hij of zij om 5 uur ‘s middags vaak een fles whiskey open. Een erg feestelijke fles drank om te geven is champagne, maar dit is natuurlijk ook wel erg standaard. Om het cadeau iets origineler te maken is champagne bedrukken een erg leuk idee. Champagne bedrukken kan met een etiket met een lieve verjaardagswens of een leuke foto van je baas en zijn werknemers. Met dit cadeau kun je er zeker van zijn dat je niet de plank misslaat en dat is wel zo fijn om te weten als je op zoek gaat naar een leuk cadeau.

Een etentje

Los van materialistische dingen is het natuurlijk ook erg leuk iets te doen met je baas. Dit is ook de perfecte kans om elkaar op een persoonlijk niveau beter te leren kennen en niet alleen over zaken te praten. Natuurlijk kun je in de avond ergens een hapje eten, maar je baas mee uit lunchen nemen tijdens een drukke werkdag is ook een erg leuk idee! Als je samen met je team een cadeau wilt geven kun je ook eten bestellen op kantoor.

Denk aan hobby’s

Hoewel champagne bedrukken en uiteten gaan beide erg leuke cadeau’s zijn, is het vaak het allerleukste om een persoonlijk cadeau te geven. Ga na wat de hobby’s zijn van je baas en speel hier op in. Wanneer je baas erg fan is van een bepaalde sport, kun je bijvoorbeeld kaartjes geven voor een spannende wedstrijd.

Gerelateerde artikelen

Comments

Populair