Voor welke mobiel ga jij?

Tegenwoordig word je overspoeld met nieuwe elektronica en weet je soms niet meer wat je er mee aan moet. Dit kan soms erg lastig zijn als je op zoek bent naar een nieuwe mobiel. Merken zoals Apple, Samsung en Huawei brengen steeds nieuwere modellen uit alleen gaat de prijs hier ook van omhoog…Het is dus maar de vraag of je dat er voor over hebt of dat je toch liever voor een wat ouder model gaat. Want niet iedereen heeft het geld ervoor om €1000 voor een mobiel neer te leggen. Elk merk heeft zijn eigen charme en waar je voor wilt gaan is natuurlijk persoonlijke voorkeur. Hier de nieuwste modellen per merk wat meer uitgelegd.

IPhone 12

De allernieuwste release van Apple is de IPhone 12. Deze IPhone bestaat uit 4 varianten, de IPhone 12 mini, de IPhone 12, de IPhone 12 pro en de IPhone 12 pro max. De iPhone 12 heeft een nieuw uiterlijk gekregen, met vlakke randen en strakkere lijnen. Het blikt terug op de iPhone 4-serie. Maar er is nog meer vernieuwd in dit toestel: er zit nu een OLED-scherm in, dat doorloopt tot de randen. Het nieuwe camerasysteem zorgt voor nog mooiere foto’s met de groothoeklens. Sneller draadloos opladen is mogelijk dankzij ondersteuning voor de nieuwe MagSafe Charger. De prijzen van de nieuwste IPhone varieert tussen de €900-€1200. Voor zo’n nieuwe mobiel is een hoesje natuurlijk ook niet te missen. iphone 12 pro hoesjes en iphone 12 pro max hoesjes vind je online of in een telefoon winkel.

Samsung S20

Als je meer van het merk Samsung houdt hebben zij ook een gloednieuwe serie uitgebracht. De Samsung S20 serie. Deze serie aan mobielen bestaat uit de Samsung S20 FE, Samsung S20, Samsung S20+ en de Samsung S20 Ultra 5G. De Galaxy S20 serie wordt groots geleid door de S20 Ultra, die een hoogstandje op het gebied van geavanceerde cameratechnologie bevat. Het is voorzien van een ingebouwde camera met een bijna buitenaardse 100x Space Zoom, plus een al even onaardse 108 Megapixel sensorresolutie! Maar de techneuten kunnen desondanks toch niet ontkennen dat de zoomlens van de S20 Ultra beter is dan al het andere dat er op dit moment op smartphone-gebied verkrijgbaar is. Dus als jij ‘s nachts een foto van de maan zou willen maken, dan zou dit jouw favoriete cameratelefoon moeten zijn! De de Samsung Galaxy S20 Ultra staat vrijwel zeker als de beste Android cameramobiel ooit. En ook als de beste 5G cameramobiel om mee aan te vangen. De prijzen van deze serie zitten tussen de €500 en €800. Aanzienlijk goedkoper dus als de Apple mobielen.

Gerelateerde artikelen

Comments

Populair