Met Rockwool steenwol isoleer je beter!

Als ZZP-er in de bouw kom je de meest uiteenlopende opdrachten tegen. Van het aanbouwen van een bijkeuken tot de isolatie van een zolder of onder de vloer. Jij kan dat allemaal! Het is alleen even zaak dat je de juiste materialen weet te vinden. Voor isolatie wordt, in veel gevallen, Rockwool steenwol aangeraden. En dat is niet voor niets. Dit materiaal is niet alleen heel fijn te verwerken, het isoleert een huis of ander pand ook zeer goed. En dat is, in alle seizoenen van het jaar, een goed idee.

Rockwool steenwol tegen de warmte van buiten

Bij isolatie denk je al snel aan warmte-isolatie: de warmte binnen zien te houden. "We stoken niet voor de mussen". Maar wat nu als jouw klant tijdens de huidige hittegolf in een huis zit dat niet koel te krijgen is? Ook dan is het goed om de isolatie eens goed na te lopen. Het kan zomaar zijn dat de warmte van buiten naar binnen komt omdat de isolatie van de woning niet op orde is. En daar kun jij, samen met Rockwool steenwol, iets aan doen. Door Rockwool steenwol op de juistse plekken in te zetten, voorkom je een oververhit huis in de zomer en een te koud huis in de winter. Op die manier zorg je er ook nog eens voor dat je klant veel minder energie verbruikt.

Isoleren moet je zien als een investering

Je klant zal wellicht even moeten wennen aan het idee dat er beter geïsoleerd dient te worden. Hij zal namelijk flink wat geld uit moeten geven aan iets wat hij niet meer gaat zien als alles is afgewerkt. Toch is het goed isoleren van een woning altijd de moeite en het geld waard. Doordat jij goed weet wat je moet doen en de juiste materialen gebruikt, zal je klant al snel merken dat de energierekening een stuk lager uitvalt dan voorheen. Het is dus zaak je klant te informeren over de voordelen van Rockwool steenwol: hij moet het zien als een investering!

Goede isolatie is ook beter voor het milieu

De producten van Rockwool steenwol zijn duurzaam én besparen je klant veel kosten. Goede isolatie is daarbij ook nog eens een stuk beter voor het milieu. Je klant hoeft minder te stoken of te koelen en dit zorgt voor een enorme besparing op het energieverbruik. Hierdoor hoeven de elektriciteitscentrales minder hard te werken en wordt het milieu gespaard. Dat is altijd een fijn idee! 

Gerelateerde artikelen

Comments

Populair