Kan het kraken kwaad?

Voor mijn gevoel zijn er twee soorten mensen op deze aardboden. Personen die hun gewrichten vrijwillig kraken en mensen die dit niet willen doen. Bij mij thuis was het altijd een één-tegen-drie gevecht. Zelf ben ik namelijk een kraker, niet dat ik het geluid heel bijzonder vind. Maar soms zit gewoon een gewricht vast en dan moet het los. Omdat de rest van het gezin denkt dat de kraak het geluid is van je gewrichten die je breekt, vonden zij het geluid afschuwelijk. Ik heb ze honderden keren geprobeerd uit te leggen dat je niet je gewrichten kraakt. Er zit namelijk een vloeistof tussen je gewrichten. In dit vloeistof kan soms een soort lucht zich ophopen. Het krakende geluid dat je hoort is het geluid van de lucht die ontsnapt vanuit die vloeistof. Een soort gewricht-scheet is het. Maar mijn deze informatie werd bij mij thuis nooit aangenomen. Laatst was ik bij fysiotherapie Hilversum en daar heb ik toch nog maar nagevraagd of mijn theorie klopt.

 

Alleen voor de professionals

Zij gaven mij, godzijdank, gelijk. Fysiotherapie hilversum doet namelijk niet alleen fysiotherapie maar er is ook een chiropractie Hilversum. Wat doen ze precies bij chiropractie Hilversum? Nou precies hetgeen wat ze bij mij thuis afschuwelijk vinden. Chiropractie Hilversum is gespecialiseerd in het kraken van je gewrichten. Chiropractie Hilversum heeft vooral cliënten die last hebben hun gewrichten of kromlopen. De professional bij chiropractie Hilversum doen dan eigenlijk precies hetgeen als wat ik doe met mijn knokkels. Alleen omdat zij het met je complete ruggenwerf kunnen doen moet het echt gedaan worden door professionals. Want in principe zorgen ze er eigenlijk voor dat je ruggenwerf weer recht staat. Dat moet dus echt door een professional gebeuren.

 

Eindelijk gelijk

Bij fysiotherapie hilversum hebben ze mijn verhaal aangehoord en gaven mij gelijk. Nu lijkt het mij ook heel raar als een bedrijf als fysiotherapie hilversum of chiropractie Hilversum mijn verhaal zal ontkrachten. Is net zoals Volkswagen die ze eigen auto’s niet aanbiedt. Maar fysiotherapie hilversum kon mij wel de onderbouwing geven die ik nodig had om mijn ouders eindelijk te overtuigen. Ik probeer natuurlijk niet van hun “knokkel-krakers” te maken. Maar de vernietigende blik die ik krijg kan ik missen als kiespijn. Beetje jammer dat je voor kiespijn niet even naar fysiotherapie hilversum kan gaan om dat snel op te lossen. Als we elke pijntje konden oplossen met een simpele knak in je vingers zou niemand nooit meer ergens pijn hebben. Dat is misschien wel iets te mooi om waard te zijn. Het zal wel voor hele goede zaken voor fysiotherapie hilversum zorgen.

Gerelateerde artikelen

Comments

Populair