Combineer werk en privé met een minitrip

Weekendje weg

Ik moet met enige regelmaat voor werk naar meetings buiten de deur. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg. Zo een meeting zorgt er toch voor dat je even weg bent van het kantoorleven en daarnaast leer je op die manier weer andere mensen en plekken kennen. Zo moest ik vorige week voor een meeting naar Rotterdam. Op maandagochtend. Nou is dat vanaf Oost Nederland best een flink stukje, dus besloot ik de voucher die ik nog had liggen voor een hotel lekker in Rotterdam te gebruiken. Zo kon ik zondag vast op mijn gemak heen, lekker de stad en bekijken en dan uitgerust bij mijn meeting aankomen, in plaats van om half zes in de ochtend al de bus te moeten pakken. Ik was daarnaast nog nooit in Rotterdam geweest, dus besloot er een een cultureel uitje van te maken, samen met een vriendin. Zij heeft op maandag haar parttime dag dus zou gewoon weer lekker naar huis gaan daarna.

Qualitydagje

Zo geschiedde. Zondagochtend vertrokken we vanuit het Oosten heerlijk naar deze tweede hoofdstad van Nederland. Helaas konden we nog niet inchecken in het hotel, maar onze koffers mochten we vast achterlaten. We besloten naar een museum vol klassieke kunst te gaan. We hebben beide gymnasium gedaan en stiekem nog altijd een voorliefde voor spullen uit deze tijd. Nadat we hier wat uurtjes vertoefd hadden, zijn we lekker gaan lunchen en hebben daarna nog even gewinkeld en een heerlijk terrasje gepakt. De zon stond laag, we zaten heerlijk aan de rosé… deze dag kon zeker slechter. Na nog uitgebreid uit eten te zijn gegaan (ach, we waren toch bezig) lagen we rond een uurtje of elf heerlijk rozig onder de wol.

Meetingdag

De wekker de dag erna was dus een niet geheel welkom geschenk. Ik was de meeting straal vergeten en mijn vakantiegevoel werd abrupt verstoord. Snel sprong ik in de bus richting Vergaderlocatie Rotterdam, waar ik de rest van de dag zou moeten vertoeven. Deze locatie was verrassend mooi, ruim en goed te bereiken. Hier zitten was zo slecht helemaal nog niet. Daarnaast had ik anders drie uur eerder op moeten staan. Al met al was het dus een zeer geslaagd weekend met mijn vriendin, en een prima meetingdag. Moe maar voldaan kwam ik maandagavond weer thuis, met genoeg energie voor de rest van de week. Ik raad het jullie dus allemaal aan om in vervolg ook lekker een minitripje in eigen land te doen!

Vorig artikelDe verbouwing
Volgend artikelDe strijd om de witte wanden

Gerelateerde artikelen

Comments

Populair

het meeste uit je badkamer halen

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis. Je komt hier om je van top tot teen op te frissen en te ontspannen. Het...

Wat is private lease en wat zijn de voordelen ervan?

Zou je graag een fijnere auto willen rijden dan je nu rijdt, maar heb je geen geld om deze aan te schaffen? Dan kun...

Wat kunnen fitness supplementen voor je betekenen?

Sport je graag maar heb je het idee dat je te weinig (of niet snel genoeg) resultaten ziet? Dan kun je overwegen om fitness...